DELTA PÅ VÅRA REKRYTERINGSEVENT

Expedition Sweden

Träffa utvalda kandidater som vi headhuntad utifrån er kravprofil som söker en karriär och en ny livsstil i Sverige.

Svårt att hitta den rätta?

Vi vet att en av de faktorer som hämmar de svenksa företagens tillväxt är bristen på kompetens. Genom att bredda det geografiska sökområdet ser vi till att addera talanger till Sverige snarare än att ta från varandra.

Träffa din nästa stjärna via något av våra återkommande rekryteringsevent, Expedition Sweden, eller med en direkt förfrågan om utlandsrekrytering.

Expedition Sweden

Den digitala spelplanen där du under en eftermiddag träffar utvalda internationella kandidater i personliga möten som har en dröm om ett liv i Sverige.

Vi förintervjuar alla kandidater och stämmer av både kompetens och flyttincitament. De personer som vi antar till Expedtion Sweden har en uttalad vilja att flytta till, och stanna i Sverige på grunder som handlar om grön och aktiv livsstil, bra välfärdssytem för barnfamiljen och bra karriärmöjligheter. Kandidaterna förbereds kulturellt och språkligt inför flytten och väl här ser vi till att det landar på bästa sätt genom vår erfarenhet inom inflyttarserive.

 

Inflyttarservice

Alla kandidater som rekryteras genom våra event erbjuds inflyttarservice, en trygghet för både dig som anställande företag och för din nyanställda stjärna. Följande tjänster ingår

START PACKAGE

Med personligt engagemang ordnar vi allt från registrering på skattekontor, bank, skola mm.

HOME SEARCH

Vi landar ett boende utifrån talangens önskemål och behov.

JOB SEARCH

Vi hjälper medflyttande partner att hitta ett jobb genom våra nätverk och kontakter.

WORKING PERMIT

Som certifierad partner på Migrationsverket erbjuder vi snabb och effektiv service vid ansökan om arbets- och uppehållstillstånd.

EX-PATS & FRIENDS

En bra start på ditt nya sociala nätverk med möten och vägledning inom fritid och aktiviteter.

PRE-VISIT

Vi guidar under en pre-visit och skräddarsyr en dag utifrån kandidatens önskmål och livsstil.

Träffa tidigare Expats

 

Partners

[/et_pb_column]